Átlagos hétvége

készül a marhalábszár friss fűszerekkel és zöldségekkel;
Viru igényli a húsos ételeket
Szeretek utazni és Viru is szeret, ezt tudom. De ahogy mondani szokták, a jóból is megárt a sok. Az előző hetem egy kicsit mozgalmasabbra sikeredett, mint ahogy terveztem - Viruéról meg ne is beszéljük egy hét Las Vegas, két hét Tokió után. Így a héten nagyon élveztem, hogy itthon, nyugiban tudok dolgozni és igazából semmilyen program nincs előre lefixálva. Nagyon élvezem az ide-oda mászkálást, városnézést és világjárást, de ha az ember elfárad, olyan jól tud esni egy "sima átlagos" hétvége. Későn keltünk, szépen nyugodtan megreggeliztünk, elmentünk a piacra, bevásároltunk, hazaértünk, főzőcskéztünk, est ebédeltünk, beszélgettünk és tévét néztünk. Semmi extra, mégis ha hiány van ezekből, akkor értékeljük igazán az "átlagos" szónak a szépségeit.

Omlós marhalábszár zöldségkrémmel, grillezett krumplival,
édesburgonyával és karfiollal

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések