Hazai ízek

Ma átjött Barbara, és rittyentettünk ebédre egy jó kis hazai menüt: újházi tyúkcsontleves (mondhatni a hús mennyisége nem volt domináns :D) és palacsinta, jó kis anya féle sárgabaracklekvárral és pudinggal. Vicces, hogy életem első húslevesét Svájcban főzöm meg :), de egész jól sikerült, amit a mellékelt ábra mutat :).
A palacsintából meg a lekvárból szerintem ha kétszer ennyi lett volna, Barbara azt is elpusztítja (remélem nem maradtál éhen; még nem szoktam hozzá az adagjaidhoz) :).
Kiültünk az erkélyre napozni egyet, és közben elmorzsoltuk a jó kis magyar fogásokat :). A következő kiszemelt közös fogás a császármorzsa lett :). Güetti!

Megjegyzések

  1. Egész éhes lettem, így 11kor este :)

    VálaszTörlés
  2. Vendégeknek is szívesen csinálok, de ahhoz ki kell jönni Svájcba :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések